Transdev

Plaats
Hilversum
Grootte
3.000m2
Datum oplevering
2017
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Transdev Nederland is verhuisd naar een modern kantoorpand aan het Stationsplein in Hilversum. Een dynamisch punt, met veel reizigers voor zowel de bus als de trein. Zo zit Transdev dichtbij waar het allemaal om draait; het vervoeren van reizigers.

Transdev

De verhuizing naar een nieuw kantoor gaf Transdev de ruimte om ook over te stappen naar een nieuwe manier van werken. Na een intensieve voorbereiding waarin met verschillende werkgroepen is samengewerkt, heeft DZAP een eigentijdsd interieur ontworpen waarin duidelijk gekozen is voor open werkruimtes en flexwerken. De open ruimtes nodigen uit tot betere communicatie en zorgen voor meer interactie tussen de verschillende afdelingen. Daarnaast zijn er ook speciale ruimtes voor een kort overleg en een aantal afgesloten werkplekken om te werken in stilte.

HIGHLIGHT

Een dynamisch kantoor op een dynamische plek!

In totaal beslaat het nieuwe kantoor de begane grond en vier verdiepingen. De ingang van het nieuwe kantoor is direct gelegen naast het busstation van Hilversum, daarom is de begane grond ook ingericht als chauffeursruimte met een pauzeruimte voor de chauffeurs die is voorzien van alle nodige faciliteiten.
De huisstijl is in het ontwerp verwerkt en vind je op meerdere plekken in het kantoor terug. Dit is te zien in de lijnennetkaart die vertaald is naar de vloerafwerking en de visuals die zijn gebruikt voor de verschillende wanden. Het nieuwe kantoor is een inspirerende en dynamische werkplek voor alle medewerkers geworden.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0