De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

TTG

Plaats
Gouda
Grootte
550m2
Datum oplevering
2020
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Voor TTG was het duidelijk, zij wilden een kantoor dat laat zien wat hun core business is. En wat is er nou mooier voor een technisch installatie bureau dan de techniek, zoals klimaatinstallaties en bekabeling, daadwerkelijk te laten zien?

TTG

Zo zijn de plafonds een wezenlijk onderdeel van het interieurontwerp geworden. Boven de werkzones zijn de plafonds open en is de techniek goed zichtbaar en duidelijk aanwezig. De verkeerzones onderscheiden zich door een verlaagd plafond van zwart strekmetaal dat wordt aangelicht door ledverlichting. Hiermee wordt wederom de aandacht naar het plafond getrokken, door te werken met een ander materiaal- het zwarte strekmetaal- bereiken we hier toch net een andere uitstraling ten opzichte van het plafond boven de werkzones.
In het kantoor dient de 35 meter lange gang als verkeerszone én als afscheiding van de werkzones. We hebben ervoor gekozen hier een lange op-maat-gemaakte kast te plaatsen met daarin diverse overlegfuncties, zoals zitbankjes en statafels. Hiermee doorbreken we niet alleen de lange gang, maar worden de werk- en overlegmogelijkheden ook dynamischer.
Het basis kleuren- en materialenpallet in het ontwerp bestaat uit antraciet, zwart en hout. Door de basis rustig te houden, was er ruimte voor tomaatrode accenten, een kleur uit de huisstijl van TTG. Met veel ruimte voor planten is het een warm en stoer kantoor is geworden.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0