De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

TUI Nederland

Plaats
Rijswijk
Grootte
9.200m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Het kantoor van TUI Nederland, ca. 9.200 m2, in Rijswijk is volledig gerenoveerd. De vraag vanuit TUI was; ‘creëer een dynamische en open werkomgeving waar collega’s elkaar makkelijk kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen samenwerken.’

TUI Nederland

Om dit te realiseren en om meer openheid in het gebouw te brengen, zijn er open trappen tussen de verdiepingen gerealiseerd. Op de begane grond is een multifunctioneel atrium gecreëerd met daaromheen ruimten waar men kan lunchen, werken, vergaderen etc. Voordeel is dat alle interactie met externen daar geconcentreerd plaatsvindt wat meer rust geeft op de andere vloeren.
Op de verdiepingen is een volledig open werkconcept gerealiseerd met verspreid break-out zones waar men elkaar ontmoet voor een kop koffie, informeel overleg, om gewoon even weg te zijn van de werkplek of om gebruik te maken van de print- en copy faciliteiten.
Overal waar je kijkt is het duidelijk dat je je in de wereld van TUI bevindt. Kleur-, materiaal- en productkeuze zijn zo gekozen dat zij het reisthema benadrukken. Verder vind je door het hele kantoor signing en visuals uit de reiswereld die ervoor zorgen dat je overal de -vakantie- sfeer van TUI proeft.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0