De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Valtech

Plaats
Amsterdam
Grootte
950m2
Datum oplevering
2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Valtech, een snel groeiend, digitaal marketingbureau is op hun zoektocht naar een nieuw kantoor bij de Kauwgomballenfabriek in Amsterdam terecht gekomen. Deze historische, bruisende en goed bereikbare plek met een hotel om de hoek voor hun buitenlandse collega’s was een schot in de roos.

Valtech

Geïnspireerd op het industriële karakter van de kauwgomballenfabriek en de omliggende gebouwen hebben wij op de 2e verdieping een stoer kantoorinterieur ontworpen. Een interieur dat het werken in wisselende projectteams ondersteunt.

Opvallend onderdeel is het Atrium dat bestaat uit een stalen frame met glas en de verbinding vormt tussen 2 gebouwen. De schuine lijnen van het atrium zijn op een subtiele manier verwerkt in het interieur zodat de ruimte die eerst eigenlijk geen onderdeel van het kantoor was nu daadwerkelijk voor verschillende vormen van informeel overleg gebruikt kan worden.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0