De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Villa

Grootte
350m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

Het vinden van een mooie woning op een toplocatie die aan alle woonwensen voldoet was lastig. Na een lange zoektocht en vele verhuisplannen is er uiteindelijk voor gekozen om de bestaande woning dusdanig te verbouwen dat het de bewoners weer dé ideale woonplek biedt.

Villa

De royale woning heeft jarenlang dienstgedaan als familiehuis maar nu alle kinderen het huis uit zijn, is het een mooi moment om de ruimten en functionaliteit opnieuw te definiëren. DZAP heeft de bewoners geadviseerd en ontzorgd en de woning van een compleet nieuwe indeling en inrichting voorzien. De wens om optimaal gebruik te maken van het daglicht is hierbij voor sommige keuzes bepalend geweest.
Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan het energie neutraal maken van de woning en het gebruik van duurzame materialen. De modernste technieken zijn toegepast waarbij gebruiks- en bedieningsgemak voorop stond. Alle materialen zijn van topkwaliteit en er is gekozen voor een lichte en neutrale kleurstelling zodat de kunst en accessoires goed tot hun recht komen.
Het resultaat is een modern, tijdloos, licht en vooral zeer comfortabel huis dat met de compleet nieuwe indeling de bewoners een heerlijke en aangename plek biedt op een vertrouwde stek.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0