VIQTOR DAVIS

Plaats
Utrecht
Grootte
1.200m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement

De wens van VIQTOR DAVIS was een levendig kantoor waar je als medewerker graag naar toe komt! Een goed bereikbaar kantoor is daarin een belangrijke basis. Het kantoorgebouw ‘Uffizi’, gelegen in het nieuwgebouwde stadsdeel Leidsche Rijn Centrum aan de A2 paste precies in dit plaatje.

VIQTOR DAVIS

Om de gewenste reuring te creëren is er in het midden van het kantoor een lounge gemaakt die beiden kantoorvleugels met elkaar verbindt en de ideale plek is waar medewerkers samenkomen. De zwarte bar en de opvallende vloertegels geven de ruimte een catchy uiterlijk, wat een mooi contrast vormt met de sobere en industriële look van de kantoorvleugels. De vergaderplekken onderscheiden zich doordat daar meer kleuraccenten zijn verwerkt. De opzet is geslaagd, het kantoor werkt als een magneet op de werknemers!

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0