De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

WAHTS Brand Store

Plaats
Amsterdam
Grootte
100m2
Datum oplevering
2018
Projecttype
Interieurontwerp

Voor het premium mannenmode merk WAHTS hebben wij een concept en ontwerp ontwikkeld voor het winkelinterieur van hun Brand Store in Amsterdam. WAHTS staat voor We Are Here To Stay en het ontwerp mocht dan ook best iconisch zijn. De kleding wordt al langer online verkocht, maar nu werd het tijd voor een winkel die het concept verder ondersteunt.

WAHTS

De kleding van WAHTS is stoer, mannelijk, uniek en minimalistisch. Een interieur moet dit imago uitstralen. Door de opzet ruim en overzichtelijk te houden, krijgen kleding en accessoires alle aandacht. Met een sober kleurenpalet van wit, grijs en zwart is het een grafisch geheel geworden. Het karakter van het interieur wordt verder vormgegeven door de afwisselende donkere en lichte wanden, stoffering en accessoires.
Leuk detail; met de elementen die wij in het winkelinterieur hebben toegepast creëren we diverse manieren voor het presenteren van de producten. Hoge en lage elementen gecombineerd met hangende en liggende presentatie mogelijkheden geven de klant de mogelijkheid om met een aantal simpele aanpassingen de visual merchandising een compleet nieuwe look & feel te geven.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0