De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring

Winthontlaan

Plaats
Utrecht
Grootte
30.000m2
Datum oplevering
2015-2019
Projecttype
Interieurontwerp
Projectmanagement
Revitalisatie

Aan de Winthontlaan in Utrecht is het Utrecht Financial Trade Center getransformeerd van single-tenant naar multi-tenant gebruik. De entree en de algemene gebieden aan de binnenzijde zijn geheel gerenoveerd en klaar voor de toekomst.

Winthontlaan

Om de gewenste, hoogwaardige en gastvrije uitstraling te krijgen, is de toegang voorzien van een nieuwe, uitgebouwde entree, passend bij het formaat van het gebouw. Ook het buitenterrein is onder handen genomen. Het is opnieuw ingedeeld, voorzien van nieuwe bestrating en van groenzones met bankjes. Recht voor het gebouw is een brede ‘straat’ aangelegd, waardoor men naar de entree geleid wordt.

In de oude situatie was de entree van het gebouw zeer zwaar beveiligd waardoor het erg gesloten was. Met de transformatie van single-tenant naar multi-tenant gebruik, zijn de beveiligings-schillen verlegd van de begane grond naar de toegang tot de etages. Dit maakt de begane grond vriendelijk, gastvrij en toegankelijk voor zowel medewerkers als bezoekers.

Vorige
Volgende
Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0