De website maakt gebruik van cookies
Privacyverklaring
Bart Esselink

Door de combinatie van (innovatieve) techniek, financiën, juridische zaken en creativiteit toe te passen probeer ik tot een goede en passende vastgoed-oplossing te komen.

Bart heeft Bouwtechnische Bedrijfskunde gestudeerd en daarna een Master of Real Estate behaald. Na diverse stages bij een aannemer en twee property managers hebben wij Bart sinds begin januari in ons team als Junior Project Manager mogen verwelkomen. Bart bijt zich vast in zaken die hij interessant vindt. Het voordeel is dat hij heel veel verschillende dingen interessant vindt. Daarnaast is hij niet snel van zijn stuk te brengen.
Bart houdt van muziek die vooral op vinyl te vinden is, maar zijn voorkeur gaat uit naar de Stones. Hij voegt graag nog de collectors items van Talking Heads en Jimi Hendrix toe aan zijn verzameling.
In zijn vrije tijd houdt Bart van koken, muziek en sporten. Zo is hij geregeld op het hockeyveld te vinden en bindt hij in de winter zijn ski-latten onder. Sporadisch gaat ie de uitdaging van een triatlon aan.

Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0