Bart Lans

Ontwerp & Architectuur heeft een sterke sociale component; mensen begrijpen, aanvoelen en samen iets ontwikkelen. De kunst is om de wensen te vertalen naar een resultaat dat voor de klant werkt, ook al is dat niet in eerste instantie waar ze zelf aan denken.

Bart heeft Bouwkunde aan de TU Delft gestudeerd met specialisatie Architectuur. Hij heeft zijn hart verloren aan ontwerpen en visualiseert de creatieve mogelijkheden. Sinds november 2017 versterkt hij als architect onze studio-afdeling. Hij wordt gekenmerkt door zijn nauwkeurigheid in zijn werk. Hij is scherp, accuraat en heeft oog voor detail. In zijn vrije tijd luistert hij graag naar live muziek. Hij heeft geen specifieke voorkeur, diverse stijlen worden afgespeeld. Als hij de rust heeft leest hij met plezier boeken van Haruki Murakami. ’s Avonds maakt hij graag lekkere gerechten uit een kookboek klaar en geniet hij vanaf de bank van films van Wes Anderson.

Meest trots op
Mijn werkervaring bij DZAP is nog wat kort om een afgerond project te benoemen, maar ik hoop hier binnenkort mooie opdrachten te kunnen vermelden.

 

Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0