Tamara Khaldoen

Klantgericht handelen, het overzicht behouden, gestructureerd werken en een goede samenwerking met alle belanghebbenden dat is waar het volgens Tamara om draait!

Na haar HBO opleiding Bouwkunde heeft Tamara de Masteropleiding Architecture, Building, and Planning aan de Technische Universiteit Eindhoven afgerond. Met een specialisatie in Architectuur is zij bij de Studio van DZAP helemaal op haar plek. Wat haar boeit zijn de gebruikers van een gebouw. Hoe bewegen zij zich door een gebouw, hoe loopt zowel de horizontale als de verticale routing? Ontwerpen waarbij de gebruiker centraal staat dat is precies wat zij wil en dat is ook precies wat zij gaat doen bij DZAP!

Eigenwijs, nauwkeurig en leergierig zijn allemaal termen die bij haar passen. Een ontwerp van een gebouw kan haar emotioneel raken zoals het ontwerp van the Holocaust tower van het Jewish Museum in Berlijn van
Daniel Libeskind. Voor de nodige ontspanning kijkt zij een spannende film of leest zij een mooi boek over reizen of andere culturen.

Trots is zij op de projecten die gezamenlijk en iedere keer weer met een ander team tot stand komen.

Maak je eigen moodboard! Foto is toegevoegd! Bekijk je moodboard
0